Yrityksille

Työhyvinvointi

Tavoitteena on lisätä työssä jaksamista ja oman elämän tasapainoa työn, levon ja vapaa-ajan suhteen. Työelämä on hektistä ja paineet ovat kovat. Miten saada ja ylläpitää hyvinvointia elämässään (liikunnan merkitys, ravinto, psyyke)? Työskentelyn rytmityksellä voimma vaikuttaa fyysisen ja psyykkiseen kuormittumiseen.

Stressistä ja jännittämisestä on meistä jokaisella kokemus. Jännitys ja stressi vaikuttavat erilailla eri ihmisiin. Jännitystilanteet, joita työelämässä on paljonkin, ovat aina myös stressiä aiheuttavia tilanteita. Useimmat toimivat pienessä jännityksessä hyvin. Kun stressitila tai jännitys menevät yli, toimintamallimme eivät aina ole sellaisia, että ne auttaisivat meitä parhaalla mahdollisella tavalla. Useimmat juuttuvat vanhoihin toimintatapoihin, oravanpyörään, ja lisäävät entisestään työntekoa – tehottomuudesta huolimatta. Kun psyyke voi huonosti, on vaikea antaa “periksi” romahtamisen pelosta. Mitkä ovat kuormittumisen merkkini ja reagoinko niihin ajoissa? Miten täytän akkuani säännöllisesti, ettei se pääse täysin tyhjenemään? Minkälaisia ovat mielen rauhoittumisen ja palautumisen keinoni?

Sisällöllisiä vaihtoehtoja: work shopit, luennointi, erilaiset ryhmätyöskentelyn muodot. Juoksuvalmennuksen ja työhyvinvoinnin yhdistäminen. Runfulness@. Painonhallinta ja työhyvinvointi.

Työhyvinvointia juosten, juoksuvalmennukset

Räätälöidään toiveiden mukaisesti.

Sisällöllisiä esimerkkejä: 3 – 7 kerran työhyvinvoinnilliset juoksuvalmennusryhmät, juoksutekniikka 1 – 3 kertaa, juoksutekniikka + juoksutapahtumaan valmistautuminen 1 kerran ja 3 h kokonaisuus. Hyvää oloa tuova ravinto sekä juoksutekniikka teoria ja käytännössä 1 kerran ja 3 h kokonaisuus. Runfulness –iltapäivät 1 –2 kertaa, 90 min /kerta.

Lue lisää kirsirun

Kirsi Valasti Training & Psykoterapia